Skip to content

Nova Política de Privacitat

NOVA POLÍTICA DE PRIVACITAT del PROGRAMA DE FIDELITZACIÓ DE MIS ENRIQUETAS SABATERIES

El nostre compromís amb la privacitat dels nostres clients.

Properament entrarà en vigor la nova normativa de protecció de dades europea, Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 (RGPD) i estem adequant la nostra Política de Privacitat.

És per això que t’informem que a partir del 25 de maig continuarem protegint les teves dades, ara segons els nous requeriments de la norma europea.

A MIS ENRIQUETAS SABATERIES, estem decidits a protegir i respectar la teva privacitat. En aquest document expliquem per què recopilem les dades dels nostres clients i com les tractem. Si us plau, llegeix-lo amb atenció per conèixer la nostra posició, la nostra manera d’actuar i la nostra manera de tractar aquestes dades. Tota la informació que ens proporciones és confidencial, i només es revelarà en els casos que preveu aquest document.

El PROGRAMA DE FIDELITAT DE MIS ENRIQUETAS SABATERIES està obert a totes les persones majors de 18 anys i també a les persones jurídiques.

La persona física o el representant de la persona jurídica pot sol·licitar l’alta a la botiga Mis Enriquetas Sabateries. Si el teu compte roman inactiu durant un llarg període de temps, ens reservem el dret de desactivar-lo. Aquest període el determinarà Mis Enriquetas Sabateries i pot ser diferent al llarg de la vigència de El PROGRAMA DE FIDELITZACIÓ de fidelitat Mis Enriquetas Sabateries. En registrar-te al nostre PROGRAMA DE FIDELITAT MIS ENRIQUETAS SABATERIES ens autoritzes perquè utilitzem aquesta informació personal que decideixes compartir amb nosaltres. Per tant, aquesta Política de Privacitat és aplicable al PROGRAMA DE FIDELITAT DE MIS ENRIQUETAS SABATERIES.

2. Qui són els responsables del tractament de les teves dades?

A l’efecte de les lleis sobre privacitat, MAITE GUIMERÀ SOLÉ es l’entitat/empresa responsable de recopilar aquesta informació. Si tens algun dubte sobre aquesta política o sobre la privacitat de les teves dades, pots posar-te en

contacte amb MIS ENRIQUETAS SABATERIES a l’adreça de correu electrònic info@enriquetasole.com

A MIS ENRIQUETAS SABATERIES tractem les teves dades d’acord amb el que disposen la llei i les normes aplicables. Et garantim que recopilem aquesta informació dins de la legalitat, i la mantenim en lloc segur.

3. Quines dades personals recollim

3.1. Les dades personals que ens proporciones

Les dades personals que ens facilites són:

Quan es tracti de persones jurídiques: la raó social, NIF, adreça, telèfon i correu electrònic

Quan es tracti de persones físiques:

* El teu nom i cognoms, DNI, sexe i data de naixement

* El teu número de telèfon mòbil i l’adreça de correu electrònic

Recorda que les dades que ens proporcionis han de ser adequades i pertinents. En cas que les dades que ens facilitis siguin falses, incompletes, inexactes o no estiguin actualitzades, l’usuari és responsable de qualsevol perjudici causat per això, i MIS ENRIQUETAS SABATERIES es reserva el dret de rescindir els serveis contractats pel client o qualsevol altre contracte que s’hagués subscrit, sense perjudici de qualssevulla accions pertinents que en dret procedeixin.

3.2 Quan ens proporciones les teves dades personals?

Ens proporciones les teves dades personals quan:

* Et dónes d’alta al Programa de Fidelitat Mis Enriquetas Sabateries.

* Realitzes una compra a la botiga Mis Enriquetas Sabateries (o d’altres botigues Mis Enriquetas que l’empresa MAITE GUIMERÀ SOLÉ pugui tenir en un futur) i passes la teva targeta MIS ENRIQUETAS SABATERIES a la línia de caixes.

* Et registres online (en el cas que existeixi aquest servei) o bé ens deixes a la botiga un formulari emplenat amb les teves dades.

* Quan actualitzes el teu perfil de El PROGRAMA DE FIDELITZACIÓ MIS ENRIQUETAS SABATERIES a la botiga Mis Enriquetas Sabateries o bé online en el moment en que Mis Enriquetas Sabateries disposi d’aquest servei.

* Participes en algun concurs, sorteig o una altra activitat promocional organitzada per a clients amb targeta MIS ENRIQUETAS SABATERIES.

* T’inscrius a la botiga per realitzar una activitat per a clients amb targeta MIS ENRIQUETAS SABATERIES

* Participes en enquestes, fòrums de discussió o estudis de recerca organitzats per MIS ENRIQUETAS SABATERIES.

Recorda que les dades que ens proporcionis han de ser adequades i pertinents. En cas que les dades que ens facilitis siguin falses, incompletes, inexactes o no estiguin actualitzades, l’usuari és responsable de qualsevol perjudici causat per això, i MIS ENRIQUETAS SABATERIES es reserva el dret de rescindir els serveis contractats pel client o qualsevol altre contracte que s’hagués subscrit, sense perjudici de qualssevulla accions pertinents que en dret procedeixin.

4. Què fem amb la informació personal que ens proporciones

Utilitzem de diferents maneres les dades que ens proporciones en donar-te d’alta al PROGRAMA DE FIDELITZACIÓ Mis Enriquetas Sabateries. Tu pots triar perquè podem utilitzar les teves dades. Les finalitats per les quals podem tractar les dades que ens facilites són:

* Per donar d’alta i gestionar el teu perfil.

* Per analitzar els teus hàbits de compra i el teu historial de compres, amb la finalitat d’enviar-te ofertes de productes i serveis MIS ENRIQUETAS SABATERIES, fins i tot, personalitzades i millorades mitjançant l’elaboració de perfils automatitzats.

* Per elaborar i/o enriquir el teu perfil amb la finalitat de conèixer-te millor a través de procediments estadístics i matemàtics, fins i tot obtenint informació relativa a la teva persona de fonts públiques.

* Per verificar que les teves dades són correctes, corregir errors tipogràfics que puguis cometre en completar els formularis utilitzats i prevenir el frau en la pertinença de El PROGRAMA DE FIDELITZACIÓ Mis Enriquetas Sabateries.

* Per elaborar estadístiques i analitzar com podrem millorar els serveis i els productes.

* Per conèixer la teva opinió i realitzar enquestes sobre la teva relació amb El programa de fidelilització Mis Enriquetas Sabateries de manera que puguem saber què estem fent bé i en què hem de millorar.

5. Què ens permet tractar les teves dades

Tractem les teves dades amb base en la relació contractual que et vincula a les condicions legals del PROGRAMA DE FIDELITZACIÓ de Mis Enriquetas Sabateries, l’interès legítim i, si escau, el consentiment que ens facilites expressament per a l’enviament de publicitat de forma personalitzada i ajustada a les teves preferències i historial de compres a Mis Enriquetas Sabateries

.

6. Qui són els destinataris de les teves dades

Les dades personals que ens facilites poden ser comunicades per MIS ENRIQUETAS SABATERIES, per a les finalitats indicades, a:

· Companyies amb participació de MAITE GUIMERÀ SOLÉ

· Altres companyies amb les quals MAITE GUIMERÀ SOLÉ hagi contractat la prestació d’algun servei.

En aquelles ocasions en què MIS ENRIQUETAS SABATERIES encarregui el tractament de les dades a proveïdors de serveis, se subscriuran els corresponents contractes o clàusules per al tractament de les dades, aplicant-se les mateixes o similars mesures de seguretat a les quals MIS ENRIQUETAS SABATERIES aplica.

En altres ocasions MIS ENRIQUETAS SABATERIES transmetrà aquestes dades per a l’execució del contracte, el compliment d’una obligació legal com a responsable del tractament o perquè és necessari per a la defensa dels seus interessos davant reclamacions de tercers.

Aquestes últimes comunicacions de Dades són necessàries per poder prestar el servei que ens sol·licitis, el manteniment de la relació que tenim amb tu quan escaigui o, poder tractar les dades per a la resta de les finalitats indicades.

En ocasions, ens veiem obligats a revelar la informació personal dels nostres clients a les forces de seguretat, organismes públics i autoritats competents quan es presenten denúncies per possibles activitats delictives.

7. Quant de temps conservem les teves dades

MIS ENRIQUETAS SABATERIES conservarà les teves dades durant el temps que resulti necessari per poder complir qualsevol obligació legal que es derivi del tractament d’aquestes d’acord amb les polítiques de conservació de dades de MIS ENRIQUETAS SABATERIES.

La informació que guardem sobre tu pot ser comparada i acarada amb les nostres pròpies bases de dades. Això ens permet garantir la seva correcta gestió i tractar les dades per a les finalitats que t’hem assenyalat abans.

8. On es guarden les teves dades

MIS ENRIQUETAS SABATERIES garanteix que les dades recopilades es mantenen en un lloc segur. Això significa que es troben protegides contra l’accés, la divulgació, l’ús, l’alteració o la destrucció per organismes o individus no autoritzats. Això s’aconsegueix mitjançant unes adequades mesures de seguretat tècniques i administratives.

Quan les dades s’envien fora de l’Espai Econòmic Europeu, MIS ENRIQUETAS SABATERIES garanteix que segueixen sotmeses als mateixos controls. Ara bé, alguns països tenen lleis i polítiques que no garanteixen la mateixa protecció que l’Espai Econòmic Europeu. Quan enviem les dades fora de l’Espai Econòmic Europeu, adoptem totes les mesures necessàries i raonables per garantir la privacitat i la seguretat que preveu aquest document.

9. Actualitza les teves dades

Si vols modificar les teves dades personals, o qualsevol àrea del teu perfil que ens hagis facilitat pots fer-ho enviant un correu electrònic a: info@enriquetasole.com.

Si no desitges que MIS ENRIQUETAS SABATERIES t’enviï informació sobre els seus productes i serveis, pots excloure’t d’aquest servei de manera senzilla i gratuïta enviant un correu electrònic a: info@enriquetasole.com (indicant a l’assumpte les paraules BAIXA/BAJA SMS o BAIXA/BAJA EMAIL o BAIXA/BAJA SMS i/y EMAIL).

10. Saps quins són els teus drets en relació amb les teves dades?

T’informem que tens dret a accedir, rectificar o suprimir les dades, oposar-te o limitar el seu tractament, així com sol·licitar la portabilitat de les teves dades i reclamar davant l’Agència de Protecció de Dades.

Si vols saber quines dades teves tenim, modificar-les, esborrar-les o que no les usem per a algunes de les finalitats previstes; o fins i tot sol·licitar que limitem el tractament de les teves dades personals, en aquest cas únicament les conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions; o estàs interessat a dur a terme la portabilitat de les teves dades, pots dirigir-te per escrit juntament amb una còpia del document que acrediti la teva identitat a Mis Enriquetas Sabateries, Plaça Primer Homenatge a la Vellesa 5 de Sant Sadurní d’Anoia o bé per correu electrònic a: info@enriquetasole.com

11. Seguretat i confidencialitat de les teves dades

A MIS ENRIQUETAS SABATERIES procurem garantir la seguretat de les teves dades personals quan s’envien fora de MIS ENRIQUETAS SABATERIES, i ens assegurem que aquestes empreses respectin la confidencialitat i que disposin dels mecanismes adequats per protegir-la. Totes aquestes empreses tenen l’obligació de garantir que aquesta informació es processa d’acord amb les lleis i les normes relatives a la privacitat de les dades.

13. Canvis en la política de privacitat

MIS ENRIQUETAS SABATERIES pot actualitzar aquest document en el futur. La data de la seva publicació s’indica a la part inferior. Els canvis experimentats a la tecnologia, la legislació o els consells de les autoritats poden obligar-nos a informar-te de les activitats que realitzarem si afecten als teus drets de privacitat. Consulta aquesta pàgina de tant en tant per assegurar-te que estàs al corrent de tots els canvis.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Consultar
Venta por WhatsApp desde catalogo
Bienvenid@ a la venta por catálogo por WhatsApp.

¿ En qué podemos ayudarte?
Powered by